Onze leerlingen geven de school een 8 voor de sociale veiligheid!

08-06-2020
In februari 2020 hebben wij onder de leerlingen van de groepen 6 t/m 8 het tevredenheidsonderzoek Sociale Veiligheid afgenomen. Zij geven de school het mooie rapportcijfer 8. Wij hier trots op want het zegt iets over de fijne sfeer die de kinderen ervaren op onze school.
Deze enquête van de Primair Onderwijs Raad wordt jaarlijks afgenomen en is verplicht. De resultaten worden ook doorgestuurd naar de inspectie van Onderwijs. Met dit onderzoek voldoen wij aan de monitoringsplicht en de eisen die de wet veiligheid op school stelt. Hoe ervaren leerlingen de sociale- en fysieke veiligheid op school en in welke mate wordt de sociale- en fysieke veiligheid van de leerlingen eventueel aangetast? Wij krijgen zo inzicht in de tevredenheid van de leerlingen en kunnen hierop inspelen indien nodig. De resultaten worden gepubliceerd op scholenopdekaart.nl en zijn zo zichtbaar voor ouders en andere belangstellenden.

Leerlingen aan het woord

"De meesters en juffen zijn heel aardig en luisteren echt naar ons."

"Zo hebben we inspraak en verdelen we bijvoorbeeld de klassentaken. En bij opdrachten leggen ze het goed uit, mogen we eerst zelf aan de slag en als het dan niet lukt, helpen ze ons."