Brede School Wormerland

De Brede School Wormerland is geen school of gebouw maar een samenwerking van gemeente, onderwijs, kinderopvang, zorg, cultuur en sport en biedt kinderen in de basisschoolleeftijd activiteiten aan na schooltijd. Het doel is om de ontwikkelingskansen van kinderen te vergroten en hun talenten te ontplooien. Bij de activiteiten van de Brede School Wormerland kan elk kind zijn talent ontdekken en kijken wat hij/zij leuk vindt om te doen! Bekijk de website van de Brede School Wormerland om te zien welke activiteiten ze aanbieden en hoe u uw kind kunt inschrijven.

Leerlingen aan het woord

"De lessen zijn leuk en leerzaam en vaak sluiten we een thema af op een creatieve manier."

"Er is veel aandacht voor uiteenlopende onderwerpen en interesses en op allerlei manieren mag je leren. Dat is fijn."